CHARITY DINNER FOR GADENS BØRN PÅ BISTRO BOHEME

Vi beklager meget, men eventet har været så populært, at vi desværre må melde udsolgt. Til alle dem som ikke nåede at købe billetter, så kan vi glæde jer med at der kommer mange flere middage <3 

Tag med til Charity Dinner til fordel for Gadens Børn, hvor du støtter et godt formål og oplever en aften med underholdning, lækker mad, lotterier og auktioner.

 

Ambassadør for Gadens Børn Per Thøstesen, indehaver af Bistro Boheme, afholder for 4. gang en sublim middag til fordel for hjemløse børn i Kolkata. Til arrangementet vil Gadens Børns familien også fortælle kort om deres vigtige arbejde.

En masse virksomheder har doneret flotte gaver til auktionen, og der vil være spændende lotteri med en masse fine gaver.

Den 6-retters middag vil blive lavet af følgende superkokke; Mark Lundgaard fra Kong Hans, Mikkel Maarbjerg fra Kirk+Maarbjerg, Theis Brydegaard, Kadeau/Eldorado, Jakob Mielcke fra Mielcke og Hurtigkarl, Rasmus Munk fra Alchemist og Per Thøstesen fra Bistro Boheme.

Som altid, går hver en krone ubeskåret til børnene i Indien, som ikke har så mange muligheder. Alle arbejder gratis, alle råvarer, drikkevarer og gaver er doneret. Vi har brug for al den støtte vi kan få, for at vi kan fortsætte vores arbejde.

 

Du får:

  • Velkomstdrink
  • 6 retters eksklusiv middag med vinmenu
  • Kaffe & the
  • Underholdning
  • Lotteri & Auktion.

 

Hold øje med programmet – der er flere overraskelser undervejs..

Priser:
Kategori 1: 1.500 kr. / kuvert

Kategori 2: 1.200 kr. / kuvert
Kategori 3: 800 kr. / kuvert

 

Om Gadens Børns arbejde: 
I kolkata lever der mange børn på gaden stationen og i slummen – mange uden forældre og nogle børn med. Fælles for dem alle er, at de lever et kummerligt og utroligt fattigt liv uden mad, skolegang eller sundhedspleje. De må samle flasker, tigge og arbejde rigtigt hårdt for at skaffe mad til familien eller sine søskende.

Børnene lærer heller ikke at læse eller skrive. Vores formål er at sikre at oplyse børnene om deres rettigheder, at sikre deres adgang til skolegang og måltider samt tæt voksenstøtte hver dag. Vi er i gang med at bygge en skole og har flere store projekter kørende. Vi har brug for hver en krone for at hjælpe dem – og hver en krone går 100% ubeskåret til Gadens Børns projekter.

Ønsker du at donere gaver til vores auktion kontakt venligst Stifter af Gadens børn Pia Lindell Qwist eller medstifter Dorthe Nielsen på Gadensboern [at] live.dk (Gadensboern [at] live.dk)eller tlf. 4050 5509

Ønsker du at søge mere information om Gadens Børn https://gadensboern.org

Gadens Børns Facebook https://www.facebook.com/gadensborn?fref=ts

Håber vi ses
En masse smuk karma og kærlighed fra alle i Gadens Børn familien

Leave your thought