Charity Lounge Party på Manon Les Suites

Vi glæder os meget til at byde dig varmt velkommen til

Charity Lounge Party på Hotel Manon Les Suites

 

Den 27. marts 2019 inviterer Gadens Børn og Legeheltene dig til at støtte vores arbejde for gadebørn i Indien og børn indlagt på hospitaler i Danmark gennem en magisk aften fuld af kærlighed, engagement og uforglemmelige oplevelser. 

 

Gadens Børns ambassadør, Rikke Hertz, og Børneulykkesfondens ambassadør, Jesper Lundorf, er værter for dette eksklusive velgørenhedsarrangement, der afholdes på Hotel Manon Les Suites i deres smukke og eksotiske poolområde med plads til 150 gæster.

 

Gennem rørende intimkoncert med Nabiha, tryllebindende performanceshow fra Tore Munch og hans ensemble Totem og sprøde toner fra Nicoline Toft og Philippe Benjamin Skows DJ-sets er du sikret en intens, inspirerende og hjertevarm oplevelse, hvor lige netop din tilstedeværelse er værdsat.

 

Udover underholdning vil aftenen byde på muligheden for at få fingrene i eksklusiv kunst, design, smykker, oplevelser m.v. gennem deltagelse i aftenens tombola og auktioner, hvor selveste Dan Rachlin er auktionarius. Du kan læse mere om arrangementet her.

 

Alle indtægter fra billetsalg, auktioner og tombola går ubeskåret til Gadens Børn og Legeheltene, der begge arbejder for at sikre børns ret til en sund, tryg of udfoldelsesrig barndom – hvad enten de bor i Danmark eller på gaden i Kolkata, Indien. Omstændighederne og børnenes vilkår er forskellige, men de har det til fælles, at de er børn, som alle fortjener at føle omsorg og tryghed og få mulighed for at udforske og realisere deres egne evner, færdigheder og interesser gennem leg, kreativitet og fysisk udfoldelse. Netop dét er vi gået sammen om at kæmpe for!

 

Udover de magiske og tropiske omgivelser, der giver dig følelsen af, at du er rejst hele vejen til Bali for kun 299,- kr., vil du som gæst blive forkælet med lækre økologiske snacks, Manons berømte popcorn med trøffelolie, deres læskende junglepunch samt en goodiebag med alt, hvad hjertet kan begære til både mænd og kvinder.

 

Vi glæder os meget til at se dig til en kærlig, magisk og meningsfuld aften, der gør en verden til forskel for nogle af de børn i verden, der har det allersværest.

 

KØB BILLETTER HER

 

 Gyldenløvesgade 19, 1600 København

Leave your thought