Gadens Børns Velgørenhedsgalla 2020

Vi glæder os meget til at byde dig varmt velkommen til Gadens Børns Velgørenhedsgalla 2020!

For 3. år i træk inviterer Gadens Børn dig til at støtte vores arbejde gennem en magisk aften fuld af kærlighed, engagement og uforglemmelige oplevelser. Gallaen afholdes d. 19. september 2020 på smukke Clarion Hotel Copenhagen Airport, der igen i år donerer rammerne til fordel for børnene. 

Gennem eksklusiv 4-retters menu komponeret af passionerede stjernekokke, underholdning, auktioner, lotteri m.m. og ikke mindst godt selskab er du sikret en intens, eksklusiv og hjertevarm oplevelse, hvor lige netop din tilstedeværelse er værdsat. Vi er i fuld gang med at sammensætte et fantastisk program til jer, som vi kan garantere bliver fuld af både grin, tårer, gamle kendinge og nye stemmer. Gadens Børns ambassadører, Ole Henriksen og Tina Hjortshøj Bilsbo vil være aftenens fantastiske værter, og mange flere nyheder følger undervejs.

Ved Gadens Børns Velgørenhedsgalla 2019 indsamlede vi 1.722.000 kr. til børnene under kærligt værtsskab fra vores ambassadører, Tina Bilsbo Hjortshøj og Manu Sareen. Beløbet går ubeskåret til at udvikle og styrke vores 12 projekter, der alle har til formål at give gadebørn i Kolkata, Indien en lys, varm og tryg fremtid væk fra gaden gennem adgang til uddannelse, sundhedsydelser, daglige måltider, tryghed og omsorg. Ole Henriksen deltog som årets æresgæst, og året forinden havde vi fint besøg af H.K.H Prinsesse Marie.

Du kan købe både 10-mands sponsorborde og enkeltbilletter. Med sponsorbordene sikrer du både dig og dine kollegaer et bord helt for jer selv – med jeres firmalogo på bord, på storskærm og i katalog.

Vi glæder os meget til at se dig til en kærlig, magisk og meningsfuld aften, der er lig med fremtid for hundredevis af gadebørn. 

 

KØB BILLETTER HER

Priser:

Guld: 2.395 kr. pr. stk. / 24.000 kr. pr. bord

Sølv: 1.995 kr. / 20.000 kr. pr. bord

Bronze: 1.695 kr. pr. stk. / 17.000 kr. pr bord

 

Overnatning på Clarion Hotel Copenhagen Airport

Der vil ligesom i år være mulighed for overnatning på hotellets eksklusive værelser efter gallaen til favorable priser. Booking gennem reservations.cph@choice.dk med koden ”Gadens Børn”.

Priser:

Standard: 1.095 DKK single / 1.195 DKK dobbelt

Superior: 1.295 DKK single / 1.395 DKK dobbelt

(Priserne er baseret på ledighed, så vent ikke for længe med at booke)

 

 Ellehammersvejs 20, 2770 Kastrup

Leave your thought