Good Vibes and Games: Soccer for Kolkata


Organisationen TakeMyHand samler penge ind til Gadens Børn og inviterer dig, dine venner og dine kære til en dag spækket med stabil underholdning i form af en fodboldturnering, DJ, live musik og en masse andet! I samarbejde med organisationen Street Society afholder TMH årets fodboldturnering, der bliver afholdt i Hafnia-hallen, blot 10 min. gang fra Ny Ellebjerg St.

Indgang for tilskuere (alle som ikke deltager i boldspillet): Minimum 50 kr. (kun MobilePay eller kontant).

Turneringsreglerne er simple: Det er 5 mod 5 med plads til 2 udskiftere af ca. 5-7 mins kampe. Turneringen bliver spillet i 2 aldersgrupper – 13-17 og 18+. Det koster 500 kr. pr. hold af 5. Hver udskifter koster 100 kr. pr. person.

Tilmeldingen foregår via billetto på dette link: https://billetto.dk/e/good-vibes-and-games-soccer-for-kolkata-billetter-309023

Hvis ikke man vil være med i turneringen, kan man også prøve sine teknikker af mod driblekongerne fra Copenhagen Panna House.

Der vil endvidere være en række hyggelige boder med alt fra udsmykning og friske klipninger fra én af de mest populære frisørsaloner i København til konkurrencer med store som mindre præmier. Eventet er derfor ikke kun til de, der brænder for at spille fodbold, men til alle, der har lyst til at hygge sig samtidig med at de spenderede penge går til nogle af verdens mest hjælpeløse.

Som altid vil vi sende alle de penge du bruger denne dag til et velgørende formål (undtagen enkelte udgifter til TMHs tøjkollektion). Pengene går til Gadens Børn, som støtte til en lille skole til gadebørn og mødre fra nærliggende slumkvarterer i Kolkata.


Leave your thought