Kilo-loppemarked til fordel for Gadens Børn

Vi glæder os meget til at byde dig varmt velkommen til

kilo-loppemarked i Arena Næstved 

 

Den 29. marts 2019 inviterer Arena Næstved og Gadens Børn dig til at gøre de lækreste genbrugsfund i en god sags tjeneste – nemlig til fordel for børn, der lever på gaden i Kolkata, Indien. 

 

Konceptet er, at du inden søndag den 29. marts finder alt dit glemte tøj frem fra bagerst i skabet, og afleverer det hos de tøjboder, der bliver oprettet i lokalområdet (følg med her), eller i døren på dagen. Det medbragte tøj giver et adgangsarmbånd, med hvilket du frit kan shoppe løs.

 

For 100 kroner kan du købe et kilo tøj med hjem, der svarer til 4-6 stykker tøj, og derigennem give gadebørn chancen for at komme i skole, opleve en sund og tryg barndom og gå mætte i seng hver dag.

 

Udover muligheden for at gøre et loppefund samtidig med, at du er med til at skabe et bedre liv for nogle af verdens mest udsatte børn, vil Arena Næstved sørge for lækkerier til ganen og øregangen. Sidstnævnte i form af tonerne fra to dygtige lokale livebands; Blåøjet og Legally Distressed.

 

Vi håber meget på at se dig til en kærlig, magisk og meningsfuld dag, hvor lige netop din tilstedeværelse gør en forskel. 

 

TILMELD DIG HER

 

 Ved Stadion 11 Næstved, Sjælland 4700 Danmark

Leave your thought