ER DU KLAR PÅ EN OPLEVELSE FOR LIVET? 
Vil du være med til at give hjemløse og udsatte børn, unge og familier et bedre liv og har du ekstra tid, du gerne vil bruge på et godt formål? Hos Gadens Børn kan du både være frivillig eller praktikant, og vi er altid på udkig efter kvalificerede frivillige og praktikanter til at hjælpe os i vores arbejde både i Danmark og i Kolkata, Indien. Det er meget alsidigt at være frivillig i Gadens Børn og man er i høj grad selv med til at kickstarte projekter og initiativer. Hvis du stadigvæk ikke er overbevist, så kan du her læse om tidligere praktikanter og frivilliges oplevelser.Læs om tidligere frivilliges oplevelser

FRIVILLIG I DANMARK

Som frivillig i Danmark vil dit arbejde oftest finde sted på vores kontor eller ved events. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men har mulighed for at sparre med andre på kontoret. Derfor er det vigtigt, du er initiativrig, kreativ og har et godt drive.

Læs mere om at være frivillig i Danmark her


frivillig

FRIVILLIG I INDIEN

Da vi i Kolkata, Indien arbejder med udsatte børn på gaden og på Sealdah Station er det vigtigt, at vores frivillige har erfaring med at arbejde med børn og unge, samt er klar til at håndtere svære situationer på en rolig måde. Hvis du ønsker at være frivillig i Kolkata, er det vigtigt for Gadens Børn, at du får en god oplevelse, men at du samtidig er klar over de mulige udfodringer, der kan være ved at udføre socialt opsøgende arbejde i et socialt belastet miljø.

Læs mere om at være frivillig i Kolkata, Indien her


claudia

PRAKTIKANT HOS GADENS BØRN

Som praktikant hos Gadens Børn har du mulighed for enten at tage hele dit praktikforløb i Danmark, ved vores projekter i Kolkata, Indien eller lave en kombination af begge. Vi søger praktikanter flere gange årligt og afholder løbende samtaler.

Som praktikant får du ansvar og er selv med til at sætte dagsordenen. Du får rig mulighed for at prøve kræfter med opgaver der interesserer dig. Da vi er en åben organisation, handler det om at have hjertet på rette sted og handle i Gadens Børns bedste interesse.

Ved alle praktikstillinger er vi meget åbne overfor foreslag til nye tiltag, så hold dig ikke tilbage, hvis ovenstående praktikpladser ikke stemmer 100% overens med din uddannelse og interesser. Alle praktikstillinger er ulønnet og arbejdet er 37 timer om ugen i praktikperioden. Ved rejse til Indien er vaccinationer, lommepenge, flybillet og forsikring for egen regning, mens der er betalt logi inklusiv forbrug, frokost på projekterne og arbejdsrelaterede transportomkostninger.


ANSØG

Hvis du er interesseret i at blive frivillig eller praktikant hos Gadens Børn, så send en mail til os, hvor du skriver lidt om dig selv og hvordan du kan bidrage til Gadens Børn arbejde. Hvis du har spørgsmål til det at være frivillig eller praktikant, så send os gerne en mail.


This post is also available in: English, German