Lykke om sit arbejde i Gadens Børn.

“Jeg startede mit arbejde i Gadens Børn i februar 2015 – det bedste jeg har gjort for mig selv i mit voksne liv!
Jeg lavede en aftale med stifter Pia Lindell Qwist om, at være frivillig et halvt år i Kolkata med mulighed for forlængelse – og hurtigt stod det klart for mig, at et halvt år slet ikke var nok, og jeg forlængede mit ophold med yderligere tre måneder. Eftersom jeg er uddannet folkeskolelærer, blev det hurtigt naturligt for mig, at gå i gang med organisering af den eksisterende skole, og coaching af lærerne. At se elevtallet stige, glæden i elevernes øjne over en smule inddragelse, og bevægelse og forældre fylde sæderne ved forældremøder (og efterfølgende takke for muligheden til deres børn) gjorde mig lykkelig og taknemmelig!Efterfølgende har Gadens Børn åbnet to skoler, som jeg er projektleder for – og jeg frydes, hver gang et nyt projekt åbner, så vi kan hjælpe flere børn og unge væk fra gaden og ind i uddannelse, og hvor varme hænder og trygge arme står klar med et kram og et måltid mad. At være en del af Gadens Børn har generelt givet mit liv mere indhold – jeg har oplevet kærlighed, nederlag, fortvivlelse, glæde og omsorg på et niveau, jeg aldrig har gjort før. Jeg elsker mit arbejde i Gadens Børn utrolig højt, det er et arbejde, jeg med ydmyghed tager på mine skuldre i fællesskab med alle andre i Gadens Børn i både Danmark og Kolkata”, fortæller Lykke Dyrlund Sørensen.

Leave your thought