Sealdah station

En lille historie om en af børnene fra stationen.

Denne lille dreng reddede vi fra at dø og da det var en kamp om liv eller død, kalder vi ham for lille fighter.
Vi fandt ham ude på perron 4. på Shealdah station.

Dette indlæg er fra vores dagbog Juni 2014.

Han er 9 mdr. gammel og havde sår over det hele, hostede og var så afkræftet, vi måtte virkelig overbevise moren om, at hendes  baby ville dø, hvis vi ikke fik ham på hospitalet – men hun ville ikke, og vi blev derfor ved, til hun sagde hun ja. Dog med den betingelse at han ikke måtte indlægges, sagde hun. Vi tog afsted sammen med 2 andre børn fra staionen kl. 23.00 om aften.

Det var noget presset og i 40 graders fugtig varme måtte vi vandre og små-løbe med den lille dreng i centrums virkelige beskidte platforme med rotter og skrald over alt – Det var kaos at få en taxi med den lille baby på armen som hostede, og når han ikke hostede, var vi helt bange for om han gled væk fra os

På det første privathospital var lægen gået hjem, så blev vi henvist til et andet hospital – Privat Institute of Child Health der havde 24 timers åbent, de tog os ind.

Lægerne sagde, at han skulle indlægges med det samme, da han ellers ville dø, hvis han ikke får hjælp, men det måtte vi ikke for moren – Vi havde en aftale, og den overholdte vi med hans mor. Derfor tog vi en taxi tilbage igen til moren på stationen men inden, måtte vi finde et apotek kl. 02.00 om natten, lave mælk i en sutteflaske vi købte, sidde på et fortorv, med en døende lille dreng, og sprøjte lidt væde i hans mund.

Han ville ikke indtage væske, men bare den smule han fik hjalp. Tilbage på stationen, fortalte vi moren til Fighter, at hendes lille dreng, skulle have hjælp NU. Han er 9 mdr. gammel og vejer 2 kg.

Tilsidst sagde hun ja, MEN først næste morgen. Puha den var hård! Vi ville afsted med det samme, men kunne intet gøre – hun græd, og hun var bange for, at lægerne ville tage hendes baby, men det lovede vi, det ikke ville gøre. vi måtte sige, at hun var den bedste mor i verden give hende et stort knus – tilliden hun gav os med hendes lille dreng er unik og vi fik lov til at hente ham dagen efter.

DSCF9384
Vi stod der kl. 8.00 næste morgen på perronen og fik ham med, sammen med en af hendes andre børn.

Afsted til hospitalet. Vi fik betalt for indlæggelse, seng No P34.
Købt medicin, tøj, bleer, modermælk og tæppe, så han ikke frøs.
Han fik hjælp, og vi var så lykkelige, det kan næsten ikke beskrives, det vi følte inden i – kæmpe sejr og vild glæde.

Vores lille fighter fik den pleje han havde brug. Vi afventede diagnosen fra lægen, og han havde heldigvis ikke HIV.

Idag er Figther 1 år, og han er fin og rask igen Han vejer nu 6.5 kg, og vi træner rigtig meget for at lære ham at gå.

 

11059350_798248156924813_446329104239405312_o