Ina Stæhr

Description

Sommeren 2018 klippede jeg programmet “Din Sang”, hvor Pia var hovedperson. Jeg vidste med det samme, at jeg skulle gøre noget – at Gadens Børn og Pia ville blive en stor del af mit liv fremover.

Hvis man kan tale om et kald fra universet, så var det her ét af slagsen. Jeg fik sådan en kraftig fornemmelse, at jeg ikke var et sekund i tvivl. Den smule jeg indtil videre har hjulpet med i Gadens Børn, har åbnet mine øjne for hvor stor en forskel selv små donationer kan gøre. Min ambition med mit arbejde her er, at vi sammen kan skabe en hel ny selvkørende og nytænkende generation på Sealdah station og i slummen omkring. En ny generation, der bæredygtigt og begavet kan skubbe til de fastgroede normer, kastesystemer og forkvaklede holdninger, der er til de dårligst stillede på bunden af samfundet.

De nye unge kommer til at rokke ved opfattelsen af et menneskelivs værdi. De vil med årene videregive den kærlighed og den omsorg vi giver dem via vores arbejde og vores nærvær i og omkring Sealdah station. Jeg håber med min tilstedeværelse, at kunne bidrage kreativt, nytænkende og innovativt til en spændende fremtid sammen med Gadens Børn.

Jeg kan tilbyde teknisk assistance, bæredygtige idéer i den sprudlende ende og kontakter til et stort netværk af tv-mennesker og kreative sjæle.

Jeg har så kæmpe stor respekt for det arbejde Pia har sat igang. Den kærlighed og vilje hun har inspireret alle de mange mennesker med, der vælger at følge hende og støtte op omkring det fine arbejde, der gøres hver eneste dag. Alle de børn hun har hjulpet til en bedre tilværelse og til et liv med håb i stedet for håbløshed. Det er så inspirerende og helt igennem fantastisk.

Det er umuligt ikke at følge og hjælpe det her fine menneske.

Sammen er vi stærke og sammen kan vi alt…

Det er med stor kærlighed, ydmyghed, velvilje og taknemmelighed at jeg træder ind i Gadens Børn NGOs familie.