OM OS

Gadens Børns historie starter med en idé på en rejse til Indien i januar 2012. Her oplevede stifter, Pia Lindell Qwist, for første gang gadebørns realiteter og vilkår i Kolkata. Dette, samt synet af deres kummerlige boligforhold i usikre områder langs veje, under broer og på stationer, motiverede grundlaget for Gadens Børn. Forståelsen af disse børns virkelighed uden adgang til tryghed, sikkerhed, skolegang og sundhedspleje skabte et ønske om at gøre noget.


VISION

Gadens Børn arbejder for en verden, hvor alle børn har lige mulighed for at opleve en sund og tryg barndom. Ved at tilbyde børnene adgang til uddannelse, sundhedstjek, sikkerhed og omsorg forsøger vi at opbygge børnenes tro på livet og håbet om en bedre fremtid. Gadens Børn er uafhængig af politiske og religiøse interesser.
MISSION
  • At give ikke-registrerede børn i socialt belastede områder i Kolkata muligheden for at bryde den sociale arv.
  • At tilbyde gadebørn adgang til uddannelse, så de kan udforske og realisere deres egne evner, interesser og færdigheder.
  • At tilbyde et alternativ til gaden i form af et permanent hjem med adgang til omsorg, daglige måltider og sundhedspleje.
  • At tilbyde børnene mulighed for at opbygge følelsesmæssige relationer, så de kan opnå en følelse af tryghed og sikkerhed.HJÆLP OS MED AT HJÆLPE ANDRE!

This post is also available in: English, German